Ndriçues i varur Eglo 31491 Saraceno
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
-80%
Ndriçues i varur Eglo 31491 Saraceno
Ndriçues i varur Eglo 31491 Saraceno
Ndriçues i varur Eglo 31491 Saraceno

Ndriçues i varur Eglo 31491 Saraceno

Available:Në gjëndje
29,900 Lek 150,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 31491, pjesë e linjës Saraceno.
Me një stil modern, elegant dhe te rafinuar.
Ndricuesi eshte i dekoruar me pjese kristali transparent.
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
I projektuar për prodhim efikas të dritës në të gjithë dhomën. 18x2.4W është konsumi maksimal i energjisë së ndriçuesit.
Ndriçimi LED, i ngrohtë. Lumen 2160.
Materiali çelik dhe kristal.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 780

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 12V
Voltage 220-240V 50/60Hz
U out 21-35V
I out 700mA Hz 100Hz
Numri I llambave dhe fuqia 18X2.4W 
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 31491, pjesë e linjës Saraceno. Me një stil modern, elegant dhe te rafinuar. Ndricuesi eshte i dekoruar me pjese kristali transparent. I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme. I projektuar për prodhim efikas të dritës në të gjithë dhomën. 18x2.4W është konsumi maksimal i energjisë së ndriçuesit. Ndriçimi LED, i ngrohtë. Lumen 2160. Materiali çelik dhe kristal.
Përmasat: Lartësia (në mm) 1500 Diametri (në mm) 780
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 12V Voltage 220-240V 50/60Hz U out 21-35V I out 700mA Hz 100Hz Numri I llambave dhe fuqia 18X2.4W