Ndriçues Mural Eglo 62368 TIBERIO
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues Mural Eglo 62368 TIBERIO

Available:Në gjëndje
3,700 Lek
Image
Secure
Ndriçues Mural Eglo, modeli 62368 , pjesë e linjës TIBERIO
Ky ndriçues profesional përbëhet nga materiali gipsi me një ngjyrë të bardhë.
Eshtë një model i thjeshtë  që i pështatet ambienteve të jashtme ose të brendshme sipas dëshirës si dhomë ndenje, dhomë gjumi etj.
Lloji i ndriçuesit është G9-LED.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 400
Gjatësia (në mm) 150
Pjesa e zgjatur (në mm) 95

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 2X5W
Ndriçues Mural Eglo, modeli 62368 , pjesë e linjës TIBERIO Ky ndriçues profesional përbëhet nga materiali gipsi me një ngjyrë të bardhë. Eshtë një model i thjeshtë  që i pështatet ambienteve të jashtme ose të brendshme sipas dëshirës si dhomë ndenje, dhomë gjumi etj. Lloji i ndriçuesit është G9-LED.
Përmasat: Lartësia (në mm) 400 Gjatësia (në mm) 150 Pjesa e zgjatur (në mm) 95
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia: 2X5W