Ndricue Eglo 39282


Cmimi:
Sale priceLek 71,400

Përshkrimi i produktit

Kjo seri llambash me pezull kristal siguron një pjesë të jashtëzakonshme deklarate dhe një ndjesi luksoze në shtëpinë tuaj.

Gjatësia e artikullit (në mm): 500
Gjerësia e artikullit (në mm): 500
Lartësia e artikullit (në mm): 1,500
Pesha Neto: 5.40

You may also like

Recently viewed