MULTICOOKER TEFAL
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

MULTICOOKER TEFAL

Available:Në gjëndje
14,690 Lek
Image
Secure
Multicookier shumëfunksional me  vëllim  1,8l, fuqia 750 w ,12 programe, ,zierje, pjekje, , gatim me avull dhe ngrohje,, kohëmatës, ruajtja e temperaturës, termostat, ekran, avull shporta, rregullimi i temperaturës, ena e lëvizshme dhe me material jo ngjites, fillimi i vonuar dhe programet automatike.
Multicookier shumëfunksional me  vëllim  1,8l, fuqia 750 w ,12 programe, ,zierje, pjekje, , gatim me avull dhe ngrohje,, kohëmatës, ruajtja e temperaturës, termostat, ekran, avull shporta, rregullimi i temperaturës, ena e lëvizshme dhe me material jo ngjites, fillimi i vonuar dhe programet automatike.