MIKROVALE SAMSUNG MS-23F301TAK
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

MIKROVALE SAMSUNG MS-23F301TAK

Available:Në gjëndje
16,990 Lek
Image
Secure

MIKROVALE SAMSUNG MS-23F301TAK

 • Zevendesoni ushqimet e gatshme qe ngrohen me ushqime te shendetshme shtepie fale furres me MIKROVALE SAMSUNG MS-23F301TAK. Me 20 regjime gatimi të paracaktuara, mund te pergatisni ushqime te fresketa brenda pak minutash.
 • MIKROVALE SAMSUNG MS-23F301TAK permban nje pjese te brendshme qeramike te lemuar qe eshte e lehte per t'u pastruar dhe nuk gervishtet apo nuk e humb ngjyren me kalimin e kohes. 
 • Regjimi ECO ne MIKROVALE SAMSUNG MS-23F301TAK ofron konsumin me te ulet te energjise.
 • Realizoni gatime te perkryera çdo here fale sistemit Triple Distribution - valet ne mikrovale dalin permes tre pikave ne brendesine e mikrovales per mbulim me te gjere dhe per shperndarje me te sakte te nxehtesise.
 • Zgjidhni nje shumellojshmeri recetash te programuara paraprakisht ne furre me MIKROVALE SAMSUNG MS-23F301TAK dhe provoni shijet qe njihni me nje prekje te thjeshte te butonit.

Informacionet teknike

Marka

SAMSUNG 

Modeli

MS23F301TAK

Kategoria

MIKROVALE

Kapaciteti 23 L

Fuqia

800 W

Funksioni 6 Nivele
Paneli i kontrollit Elektronik
Instalim CMO PO
Ekrani LED PO
Gatim automatik PO
Kontrolli i peshes PO
Opsioni i sistemit te ores PO
Opsioni i tingullit PO
Bllokimi nga femijet PO

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresi

 48.9 cm

Lartesi

 27.5 cm

Thellesia

 37.4 cm

Pesha

 12.0 kg

MIKROVALE SAMSUNG MS-23F301TAK

 • Zevendesoni ushqimet e gatshme qe ngrohen me ushqime te shendetshme shtepie fale furres me MIKROVALE SAMSUNG MS-23F301TAK. Me 20 regjime gatimi të paracaktuara, mund te pergatisni ushqime te fresketa brenda pak minutash.
 • MIKROVALE SAMSUNG MS-23F301TAK permban nje pjese te brendshme qeramike te lemuar qe eshte e lehte per t'u pastruar dhe nuk gervishtet apo nuk e humb ngjyren me kalimin e kohes. 
 • Regjimi ECO ne MIKROVALE SAMSUNG MS-23F301TAK ofron konsumin me te ulet te energjise.
 • Realizoni gatime te perkryera çdo here fale sistemit Triple Distribution - valet ne mikrovale dalin permes tre pikave ne brendesine e mikrovales per mbulim me te gjere dhe per shperndarje me te sakte te nxehtesise.
 • Zgjidhni nje shumellojshmeri recetash te programuara paraprakisht ne furre me MIKROVALE SAMSUNG MS-23F301TAK dhe provoni shijet qe njihni me nje prekje te thjeshte te butonit.

Informacionet teknike

Marka

SAMSUNG 

Modeli

MS23F301TAK

Kategoria

MIKROVALE

Kapaciteti 23 L

Fuqia

800 W

Funksioni 6 Nivele
Paneli i kontrollit Elektronik
Instalim CMO PO
Ekrani LED PO
Gatim automatik PO
Kontrolli i peshes PO
Opsioni i sistemit te ores PO
Opsioni i tingullit PO
Bllokimi nga femijet PO

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresi

 48.9 cm

Lartesi

 27.5 cm

Thellesia

 37.4 cm

Pesha

 12.0 kg