Mikrovalë inkaso Varma
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Mikrovalë inkaso Varma

Available:Në gjëndje
39,990 Lek
Image
Secure
Mikrovalë inkaso Varma
E krijuar me një cilësi maksimale dhe teknologjinë e duhur për tju dhënë ju ngrohjen perfekte të vakteve.
Ideali për ju që e doni ushqimin e ngrohtë kur ktheheni nga puna mbas një dite të gjatë dhe të lodhshme.
Ngrohje e shpejtë për të gjitha gatimet.
6 nivele fuqie dhe 4 funksione automatike për shkrirjen e disa produkteve si (brumë, peshk / ushqime deti, mish dhe shpendë). 
Për të gatuar perime dhe peshk të shëndetshëm, përdorni funksionin e zierjes me avull dhe aksesorët e bashkangjitur.
E lehtë për t'u mbajtur pastër, falë një shtrese të jashtme, e cila nuk mban gjurmën e gishtave.
Përshtatet lehtësisht me çdo ambient shtëpie.

Informacione teknike
Fuqia: 700 W
Garancia e produktit: 2 vite


Përmasat
Gjerësia: 59,5 cm
Thellësia: 33,5 cm
Lartësia: 34,7 cm
Gjatësia e kabillit: 135 cm

Mikrovalë inkaso Varma
E krijuar me një cilësi maksimale dhe teknologjinë e duhur për tju dhënë ju ngrohjen perfekte të vakteve.
Ideali për ju që e doni ushqimin e ngrohtë kur ktheheni nga puna mbas një dite të gjatë dhe të lodhshme.
Ngrohje e shpejtë për të gjitha gatimet.
6 nivele fuqie dhe 4 funksione automatike për shkrirjen e disa produkteve si (brumë, peshk / ushqime deti, mish dhe shpendë). 
Për të gatuar perime dhe peshk të shëndetshëm, përdorni funksionin e zierjes me avull dhe aksesorët e bashkangjitur.
E lehtë për t'u mbajtur pastër, falë një shtrese të jashtme, e cila nuk mban gjurmën e gishtave.
Përshtatet lehtësisht me çdo ambient shtëpie.

Informacione teknike
Fuqia: 700 W
Garancia e produktit: 2 vite


Përmasat
Gjerësia: 59,5 cm
Thellësia: 33,5 cm
Lartësia: 34,7 cm
Gjatësia e kabillit: 135 cm