MIKROVALE INKASO BEKO MC0327
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

MIKROVALE INKASO BEKO MC0327

Available:Out of Stock
24,990 Lek
Secure

MIKROVALE BEKO MC-0327

 • MIKROVALE INKASO BEKO MC0327 e krijuar me material cilesor dhe nje dizajn te thjeshte.
 • Mjafte efikase ne ngrohjen e ushqimeve.
 • Ngrohni tani vaktet tuaja kur ktheheni nga puna ne moment me MIKROVALE INKASO BEKO MC0327, me ane te 5 nivele te komandimit te fuqise.
 • MIKROVALE INKASO BEKO MC0327 nje aksesor ideal per tju ardhur ne ndihme.

Informacionet teknike

Marka

BEKO

Modeli

MC0327

Kategoria

MIKROVALE

Kapaciteti 20 L

Fuqia e mikrovales

800 W

Numri i niveleve te gatimit 5
Vendosja Inkaso
Paneli i kontrollit Elektronik
Funksionet Ngrohje

Kohemates dixhital

PO

Pamje e qarte e ushqimit PO

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia

38.2 cm

Lartesia

38.2 cm

Thellesia

34.3 cm

Pesha

 10 kg


MIKROVALE BEKO MC-0327

 • MIKROVALE INKASO BEKO MC0327 e krijuar me material cilesor dhe nje dizajn te thjeshte.
 • Mjafte efikase ne ngrohjen e ushqimeve.
 • Ngrohni tani vaktet tuaja kur ktheheni nga puna ne moment me MIKROVALE INKASO BEKO MC0327, me ane te 5 nivele te komandimit te fuqise.
 • MIKROVALE INKASO BEKO MC0327 nje aksesor ideal per tju ardhur ne ndihme.

Informacionet teknike

Marka

BEKO

Modeli

MC0327

Kategoria

MIKROVALE

Kapaciteti 20 L

Fuqia e mikrovales

800 W

Numri i niveleve te gatimit 5
Vendosja Inkaso
Paneli i kontrollit Elektronik
Funksionet Ngrohje

Kohemates dixhital

PO

Pamje e qarte e ushqimit PO

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia

38.2 cm

Lartesia

38.2 cm

Thellesia

34.3 cm

Pesha

 10 kg