MIKROVALE HOTPOINT MF25G IX H
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

MIKROVALE HOTPOINT MF25G IX H

Available:Në gjëndje
41,990 Lek
Image
Secure

MIKROVALE HOTPOINT MF25G IX H

 • Programet e gatimit automatik jane nje game e plote e recetave te paracaktuara qe ju lejon te pergatisni pothuajse çdo gje, thjesht duke zgjedhur funksionin specifik.
 • MIKROVALE HOTPOINT MF25G IX H kontrollon dhe rregullon automatikisht parametrat e gatimit sipas funksioneve te zgjedhura, gatuan ushqimin tuaj me shpejt se nje skare tradicionale me rreze infra te kuqe.
 • Eshte efikas ne burime, duke reduktuar kostot tuaja te energjise dhe teresisht vetepastruese.".

Informacionet teknike

Marka

HOTPOINT ARISTON

Modeli

MF25G IX H

Kategoria

MIKROVALE

Kapaciteti 25 L

Fuqia e mikrovales

900 W

Fuqia e furres 1000 W
Numri i niveleve te fuqise 7
Hapja e deres Me buton
Paneli i kontrollit Elektronik

Kohemates

PO

Ekran LCD  PO
Butoni i ndezjes/fikjes PO
Siguria per femijet

PO

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia

59.4 cm

Lartesia

39.0 cm

Thellesia

37.9 cm

Pesha

 17.05 kg

MIKROVALE HOTPOINT MF25G IX H

 • Programet e gatimit automatik jane nje game e plote e recetave te paracaktuara qe ju lejon te pergatisni pothuajse çdo gje, thjesht duke zgjedhur funksionin specifik.
 • MIKROVALE HOTPOINT MF25G IX H kontrollon dhe rregullon automatikisht parametrat e gatimit sipas funksioneve te zgjedhura, gatuan ushqimin tuaj me shpejt se nje skare tradicionale me rreze infra te kuqe.
 • Eshte efikas ne burime, duke reduktuar kostot tuaja te energjise dhe teresisht vetepastruese.".

Informacionet teknike

Marka

HOTPOINT ARISTON

Modeli

MF25G IX H

Kategoria

MIKROVALE

Kapaciteti 25 L

Fuqia e mikrovales

900 W

Fuqia e furres 1000 W
Numri i niveleve te fuqise 7
Hapja e deres Me buton
Paneli i kontrollit Elektronik

Kohemates

PO

Ekran LCD  PO
Butoni i ndezjes/fikjes PO
Siguria per femijet

PO

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia

59.4 cm

Lartesia

39.0 cm

Thellesia

37.9 cm

Pesha

 17.05 kg