MIKROVALE FUEGO MMW-50S
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

MIKROVALE FUEGO MMW-50S

Available:Në gjëndje
9,990 Lek
Image
Secure
MIKROVALE FUEGO MMW-50S
 • Zevendesoni ushqimet e gatshme qe ngrohen me ushqime te shendetshme shtepie fale furres me MIKROVALE FUEGO MMW-50S . Me 20 regjime gatimi të paracaktuara, mund te pergatisni ushqime te fresketa brenda pak minutash.
 • MIKROVALE FUEGO MMW-50S  permban nje pjese te brendshme qeramike te lemuar qe eshte e lehte per t'u pastruar dhe nuk gervishtet apo nuk e humb ngjyren me kalimin e kohes. 
 • Regjimi ECO ne MIKROVALE FUEGO MMW-50S ofron konsumin me te ulet te energjise.
 • Realizoni gatime te perkryera çdo here fale sistemit Triple Distribution - valet ne mikrovale dalin permes tre pikave ne brendesine e mikrovales per mbulim me te gjere dhe per shperndarje me te sakte te nxehtesise.
 • Zgjidhni nje shumellojshmeri recetash te programuara paraprakisht ne furre me MIKROVALE FUEGO MMW-50S dhe provoni shijet qe njihni me nje prekje te thjeshte te butonit.

Informacionet teknike

Marka

FUEGO

Modeli

MMW-50S

Kategoria

MIKROVALE

Kapaciteti 20 L

Fuqia

700 W

Funksioni Ngrohje/ Grille
Paneli i kontrollit Mekanik
Madhesia e pjates  25.5 cm
Qendrim i lire PO

Garancia

12 muaj

 

Permasat 

Gjeresi

 43.9 cm

Lartesi

 25.8 cm

Thellesia

 35.7 cm


MIKROVALE FUEGO MMW-50S
 • Zevendesoni ushqimet e gatshme qe ngrohen me ushqime te shendetshme shtepie fale furres me MIKROVALE FUEGO MMW-50S . Me 20 regjime gatimi të paracaktuara, mund te pergatisni ushqime te fresketa brenda pak minutash.
 • MIKROVALE FUEGO MMW-50S  permban nje pjese te brendshme qeramike te lemuar qe eshte e lehte per t'u pastruar dhe nuk gervishtet apo nuk e humb ngjyren me kalimin e kohes. 
 • Regjimi ECO ne MIKROVALE FUEGO MMW-50S ofron konsumin me te ulet te energjise.
 • Realizoni gatime te perkryera çdo here fale sistemit Triple Distribution - valet ne mikrovale dalin permes tre pikave ne brendesine e mikrovales per mbulim me te gjere dhe per shperndarje me te sakte te nxehtesise.
 • Zgjidhni nje shumellojshmeri recetash te programuara paraprakisht ne furre me MIKROVALE FUEGO MMW-50S dhe provoni shijet qe njihni me nje prekje te thjeshte te butonit.

Informacionet teknike

Marka

FUEGO

Modeli

MMW-50S

Kategoria

MIKROVALE

Kapaciteti 20 L

Fuqia

700 W

Funksioni Ngrohje/ Grille
Paneli i kontrollit Mekanik
Madhesia e pjates  25.5 cm
Qendrim i lire PO

Garancia

12 muaj

 

Permasat 

Gjeresi

 43.9 cm

Lartesi

 25.8 cm

Thellesia

 35.7 cm