MIKROVALE ELECTROLUX LMS2203EMX
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

MIKROVALE ELECTROLUX LMS2203EMX

Available:Në gjëndje
52,990 Lek
Image
Secure
 MIKROVALE ELECTROLUX LMS2203EMX
 • MIKROVALE ELECTROLUX LMS2203EMX e perkryer per shume detyra ose ngrohje me nxitim.
 • Funksioni i mikrovales eshte shkurtesa juaj per ushqime te shpejta dhe te shijshme. Me prekjen e nje butoni, ju mund te shkrini çokollaten ose te ngrohni shpejt ushqimet tuaj.
 • Shkrini ushqimin tuaj shpejt me funksionin tone te shkrirjes nga MIKROVALE ELECTROLUX LMS2203EMX. Fillon te shkrije pjaten tuaj duke ruajtur shijen dhe strukturen.
 • Vendosni sa kohe deshironi qe mikrovala te funksionoje dhe ajo do te fiket automatikisht kur te kete kaluar koha. Nese nuk jeni te kenaqur me te, eshte e lehte te shtoni kohe shtese me prekjen e nje butoni.
 • MIKROVALE ELECTROLUX LMS2203EMX, mikrovale pa gabime duke perdorur cilesimet tona te Programit Auto. Do te vendose automatikisht nivelin e duhur te fuqise per pjaten tuaj per ta bere gatimin me mikrovale me te lehte dhe me te shijshem se kurre me pare.

Informacionet teknike

Marka

CANDY

Modeli

CMXW20DS

Kategoria

MIKROVALE

Kapaciteti 20 L

Fuqia

700 W

Tensioni 230 V
Diametri i montimit 255 mm
Komponentet e perfshire Mikrovale, tavoline qelqi, tabaka

Komandim mekanik

PO

5 Nivele nxehtesie PO
Efikasiteti i energjise  A

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresi

 35.75 cm

Lartesi

 44 cm

Thellesia

 25.9 cm

Pesha

 10 kg

 MIKROVALE ELECTROLUX LMS2203EMX
 • MIKROVALE ELECTROLUX LMS2203EMX e perkryer per shume detyra ose ngrohje me nxitim.
 • Funksioni i mikrovales eshte shkurtesa juaj per ushqime te shpejta dhe te shijshme. Me prekjen e nje butoni, ju mund te shkrini çokollaten ose te ngrohni shpejt ushqimet tuaj.
 • Shkrini ushqimin tuaj shpejt me funksionin tone te shkrirjes nga MIKROVALE ELECTROLUX LMS2203EMX. Fillon te shkrije pjaten tuaj duke ruajtur shijen dhe strukturen.
 • Vendosni sa kohe deshironi qe mikrovala te funksionoje dhe ajo do te fiket automatikisht kur te kete kaluar koha. Nese nuk jeni te kenaqur me te, eshte e lehte te shtoni kohe shtese me prekjen e nje butoni.
 • MIKROVALE ELECTROLUX LMS2203EMX, mikrovale pa gabime duke perdorur cilesimet tona te Programit Auto. Do te vendose automatikisht nivelin e duhur te fuqise per pjaten tuaj per ta bere gatimin me mikrovale me te lehte dhe me te shijshem se kurre me pare.

Informacionet teknike

Marka

CANDY

Modeli

CMXW20DS

Kategoria

MIKROVALE

Kapaciteti 20 L

Fuqia

700 W

Tensioni 230 V
Diametri i montimit 255 mm
Komponentet e perfshire Mikrovale, tavoline qelqi, tabaka

Komandim mekanik

PO

5 Nivele nxehtesie PO
Efikasiteti i energjise  A

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresi

 35.75 cm

Lartesi

 44 cm

Thellesia

 25.9 cm

Pesha

 10 kg