MIKROVALE CANDY CMXW20DS
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

MIKROVALE CANDY CMXW20DS

Available:Në gjëndje
13,990 Lek
Image
Secure

MIKROVALE CANDY CMXW20DS

 • Energjia e mikrovales deperton ne ushqim, MIKROVALE CANDY CMXW20DS ben qe molekulat ne ushqim te levizin me shpejtesi. Levizja e shpejte sjell nxehtesi qe rezulton gatuan ushqimin.
 • Me 5 nivele te fuqise se mikrovales per te zgjedhur, rinxehja dhe gatimi i ushqimit eshte i lehte, i shpejte dhe i pershtatshem me MIKROVALE CANDY CMXW20DS.

Informacionet teknike

Marka

CANDY

Modeli

CMXW20DS

Kategoria

MIKROVALE

Kapaciteti 20 L

Fuqia

700 W

Tensioni 230 V
Diametri i montimit 255 mm
Komponentet e perfshire Mikrovale, tavoline qelqi, tabaka

Komandim mekanik

PO

5 Nivele nxehtesie PO
Efikasiteti i energjise  A

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresi

 35.75 cm

Lartesi

 44 cm

Thellesia

 25.9 cm

Pesha

 10 kg

MIKROVALE CANDY CMXW20DS

 • Energjia e mikrovales deperton ne ushqim, MIKROVALE CANDY CMXW20DS ben qe molekulat ne ushqim te levizin me shpejtesi. Levizja e shpejte sjell nxehtesi qe rezulton gatuan ushqimin.
 • Me 5 nivele te fuqise se mikrovales per te zgjedhur, rinxehja dhe gatimi i ushqimit eshte i lehte, i shpejte dhe i pershtatshem me MIKROVALE CANDY CMXW20DS.

Informacionet teknike

Marka

CANDY

Modeli

CMXW20DS

Kategoria

MIKROVALE

Kapaciteti 20 L

Fuqia

700 W

Tensioni 230 V
Diametri i montimit 255 mm
Komponentet e perfshire Mikrovale, tavoline qelqi, tabaka

Komandim mekanik

PO

5 Nivele nxehtesie PO
Efikasiteti i energjise  A

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresi

 35.75 cm

Lartesi

 44 cm

Thellesia

 25.9 cm

Pesha

 10 kg