MIKROVALE BOSCH HMT-72M420
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

MIKROVALE BOSCH HMT-72M420

Available:Në gjëndje
12,990 Lek
Image
Secure

 MIKROVALE BOSCH HMT-72M420

 • Pergatitje per kursimin e kohes, shkrirja dhe ngrohja e eneve fale MIKROVALE BOSCH HMT-72M420.
 • E pershtatshme per ngrohjen e ushqimeve te gatshme, nje tas me supe ose kokoshka.
 • Mund ta vendosni me lehtesi ne nje kuzhine te vogel fale dimensioneve te saj kompakte.
 • Ekzistojne disa mundesi per ngrohje, pasi mund te zgjidhni nga 5 cilesimet e MIKROVALE BOSCH HMT-72M420.
 • Model i bukur i thjeshte dhe i vogel. Nuk nxehet nga jashte.
 • Operacioni eshte mjaft i thjeshte: 1 celes per fuqine dhe 1 per kohen.
 • Pavaresisht nese gatuani nga e para ose shkrini mbetjet, do t'ju kurseje kohe dhe do te beje te gjithe punen e veshtire per ju.
 • Gatim i lehte, pa stres me MIKROVALE BOSCH HMT-72M420.

Informacionet teknike

Marka

BOSCH

Modeli

HMT-72M420

Kategoria

MIKROVALE

Kapaciteti 17 L

Fuqia e mikrovales

800 W

Fuqia e furres 1000 W
Numri i niveleve te gatimit 8
Paneli i kontrollit Mekanike
Funksionet Ngrohje

Mbyllje automatike

PO

Vendosja  Qendrim i lire
Koha maksimale e gatimit 60 minuta

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia

46.2 cm

Lartesia

29 cm

Thellesia

32 cm

 MIKROVALE BOSCH HMT-72M420

 • Pergatitje per kursimin e kohes, shkrirja dhe ngrohja e eneve fale MIKROVALE BOSCH HMT-72M420.
 • E pershtatshme per ngrohjen e ushqimeve te gatshme, nje tas me supe ose kokoshka.
 • Mund ta vendosni me lehtesi ne nje kuzhine te vogel fale dimensioneve te saj kompakte.
 • Ekzistojne disa mundesi per ngrohje, pasi mund te zgjidhni nga 5 cilesimet e MIKROVALE BOSCH HMT-72M420.
 • Model i bukur i thjeshte dhe i vogel. Nuk nxehet nga jashte.
 • Operacioni eshte mjaft i thjeshte: 1 celes per fuqine dhe 1 per kohen.
 • Pavaresisht nese gatuani nga e para ose shkrini mbetjet, do t'ju kurseje kohe dhe do te beje te gjithe punen e veshtire per ju.
 • Gatim i lehte, pa stres me MIKROVALE BOSCH HMT-72M420.

Informacionet teknike

Marka

BOSCH

Modeli

HMT-72M420

Kategoria

MIKROVALE

Kapaciteti 17 L

Fuqia e mikrovales

800 W

Fuqia e furres 1000 W
Numri i niveleve te gatimit 8
Paneli i kontrollit Mekanike
Funksionet Ngrohje

Mbyllje automatike

PO

Vendosja  Qendrim i lire
Koha maksimale e gatimit 60 minuta

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia

46.2 cm

Lartesia

29 cm

Thellesia

32 cm