MIKROVALE BEKO MGC20100S
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

MIKROVALE BEKO MGC20100S

Available:Në gjëndje
14,490 Lek
Image
Secure
MIKROVALE BEKO MGC20100S
 • Nese akoma nuk besoni se mikrovalet mund te bejne me shume sesa thjesht te ngrohni mbetjet e ushqimit, njihuni me pjekjen me MIKROVALE BEKO MGC20100S . Pjekja me MIKROVALE BEKO MGC20100S  ju lejon te shtoni ate fundin e shijshem krokant, ngjyre kafe ne pjatat tuaja te preferuara te peshkut, pules, mishit ose perimeve. Tani mund te merrni ate arome te fresket te pjekjes me mikrovale!
 • PAMJE E QARTE E USHQIMIT NDERSA GATUHET
 • Diferenca mes 30 sekondave dhe një minute mund te jete e madhe kur beni ushqim ne MIKROVALE BEKO MGC20100S . Drita e brendshme do te thote qe ju mund te shihni se si gatuhet ushqimi juaj dhe te mos mendoni nese pjata juaj do te zieje.

Informacionet teknike

Marka

AEG

Modeli

MGC20100S

Kategoria

MIKROVALE

Kapaciteti 20 L

Fuqia e mikrovales

700 W

Fuqia e grilles

900 W

Numri i niveleve te fuqise 9

Kohemates

PO

Ekran LCD  PO
Butoni i ndezjes/fikjes PO
Ndricimi LED

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia

452 cm

Lartesia

262 mm

Thellesia

325 mm

MIKROVALE BEKO MGC20100S
 • Nese akoma nuk besoni se mikrovalet mund te bejne me shume sesa thjesht te ngrohni mbetjet e ushqimit, njihuni me pjekjen me MIKROVALE BEKO MGC20100S . Pjekja me MIKROVALE BEKO MGC20100S  ju lejon te shtoni ate fundin e shijshem krokant, ngjyre kafe ne pjatat tuaja te preferuara te peshkut, pules, mishit ose perimeve. Tani mund te merrni ate arome te fresket te pjekjes me mikrovale!
 • PAMJE E QARTE E USHQIMIT NDERSA GATUHET
 • Diferenca mes 30 sekondave dhe një minute mund te jete e madhe kur beni ushqim ne MIKROVALE BEKO MGC20100S . Drita e brendshme do te thote qe ju mund te shihni se si gatuhet ushqimi juaj dhe te mos mendoni nese pjata juaj do te zieje.

Informacionet teknike

Marka

AEG

Modeli

MGC20100S

Kategoria

MIKROVALE

Kapaciteti 20 L

Fuqia e mikrovales

700 W

Fuqia e grilles

900 W

Numri i niveleve te fuqise 9

Kohemates

PO

Ekran LCD  PO
Butoni i ndezjes/fikjes PO
Ndricimi LED

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia

452 cm

Lartesia

262 mm

Thellesia

325 mm