MIKROVALE AEG MSB2547D-M
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

MIKROVALE AEG MSB2547D-M

Available:Në gjëndje
65,990 Lek
Image
Secure

MIKROVALE AEG MSB2547D-M

 • MIKROVALE AEG MSB2547D-M me grimca kunder gjurmeve te gishtrinjve dhe me funksion te kombinuar si mikrovale dhe furre.
 • Mikrovala ka panel elektronik me prekje dhe temperature te rregullueshme, me 8 nivele fuqie dhe me funksion shkrirje.
 • Pasi perfundon koha e gatimit gatimit MIKROVALE AEG MSB2547D-M leshon nje sinjal akustik. Me modalitetin automatik ECO pas disa minutash dhe me ekran LED.

Informacionet teknike

Marka

AEG

Modeli

MSB2547D-M

Kategoria

MIKROVALE

Kapaciteti 25 L

Fuqia e mikrovales

900 W

Fuqia e furres 1000 W
Numri i niveleve te gatimit 8
Materiali i brendshem Celik, inoks
Paneli i kontrollit Elektronik
Funksionet Ngrohje, shkrirje, pjekje

Kohemates

PO

Ekran LCD  PO
Butoni i ndezjes/fikjes PO
Ndricimi LED

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjatesia

388 cm

Gjeresia

595 cm

Thellesia

400 cm

Pesha

 10 kg

MIKROVALE AEG MSB2547D-M

 • MIKROVALE AEG MSB2547D-M me grimca kunder gjurmeve te gishtrinjve dhe me funksion te kombinuar si mikrovale dhe furre.
 • Mikrovala ka panel elektronik me prekje dhe temperature te rregullueshme, me 8 nivele fuqie dhe me funksion shkrirje.
 • Pasi perfundon koha e gatimit gatimit MIKROVALE AEG MSB2547D-M leshon nje sinjal akustik. Me modalitetin automatik ECO pas disa minutash dhe me ekran LED.

Informacionet teknike

Marka

AEG

Modeli

MSB2547D-M

Kategoria

MIKROVALE

Kapaciteti 25 L

Fuqia e mikrovales

900 W

Fuqia e furres 1000 W
Numri i niveleve te gatimit 8
Materiali i brendshem Celik, inoks
Paneli i kontrollit Elektronik
Funksionet Ngrohje, shkrirje, pjekje

Kohemates

PO

Ekran LCD  PO
Butoni i ndezjes/fikjes PO
Ndricimi LED

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjatesia

388 cm

Gjeresia

595 cm

Thellesia

400 cm

Pesha

 10 kg