Mbajtës filtri i bardhë 3/4 presion i lartë FPV34PECOEXP
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Mbajtës filtri i bardhë 3/4 presion i lartë FPV34PECOEXP

Available:Në gjëndje
1,990 Lek
Image
Secure

Mbajtës filtri i bardhë 3/4 presion i lartë Ecosoft për pastrimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake.

Redukton përmbajtjen e rërës, llumit, ndryshkut, baltës dhe papastërtive të tjera të pazgjidhshme më të mëdha se 5 mikron në çezmën dhe ujin në rrjet.

Mbajtës filtri i bardhë 3/4 presion i lartë Ecosoft për pastrimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake.

Redukton përmbajtjen e rërës, llumit, ndryshkut, baltës dhe papastërtive të tjera të pazgjidhshme më të mëdha se 5 mikron në çezmën dhe ujin në rrjet.