Makine Qethese Set FUEGO RFC-1351
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Makine Qethese Set FUEGO RFC-1351

Available:Në gjëndje
3,690 Lek
Image
Secure

Makine Qethese Set FUEGO RFC-1351

 • Makine qethese e markes Fuego ne modelin Rfc-1351.
 • Mund ta perdorni me bateri pasi te jete karikuar, mund te perdorni per 45 minuta pa e vendosur ne karikim.
 • Makine Qethese Set FUEGO RFC-1351 ka koke te nderrueshme, me mbajtese per makinen dhe 4 aksesore.
 • Makine Qethese Set FUEGO RFC-1351 ka buton per ndezjen/fikjen e pajisjes si edhe  indikator qe tregon karikimin e makines.
 • Largesia midis niveleve te prerjes eshte 3-12 mm, zgjidhni prerjen e deshiruar per rezultate te persosura vetem me Makine Qethese Set FUEGO RFC-1351.

Informacione teknike

Modeli:

FUEGO

Kategoria:

Makine Qethese

Kodi:

RFC-1351

Me korent ose bateri alkaline:

Korent / Bateri

Mund të përdoret pa qenë e lidhur me korent:

PO

Kokë e ndërrueshme:

PO

Koha që mund të përdoret pa u vendosur në korent:

45 min

Kokë që mund të lahet me ujë të rrjedhshëm:

-

Koka që përshtatet sipas formës së fytyrës:

JO

Indikator që tregon karikimin:

PO

Nr. i opsioneve për gjatësi të ndryshme floku:

-

Gjatësia midis niveleve të ndryshme të prerjes: 3- 12 mm
Gjerësia e kreherit prerës:

-

Nr. i kreherave:

-
Furcë pastrimi:

-

Garancia:

12 muaj

Makine Qethese Set FUEGO RFC-1351

 • Makine qethese e markes Fuego ne modelin Rfc-1351.
 • Mund ta perdorni me bateri pasi te jete karikuar, mund te perdorni per 45 minuta pa e vendosur ne karikim.
 • Makine Qethese Set FUEGO RFC-1351 ka koke te nderrueshme, me mbajtese per makinen dhe 4 aksesore.
 • Makine Qethese Set FUEGO RFC-1351 ka buton per ndezjen/fikjen e pajisjes si edhe  indikator qe tregon karikimin e makines.
 • Largesia midis niveleve te prerjes eshte 3-12 mm, zgjidhni prerjen e deshiruar per rezultate te persosura vetem me Makine Qethese Set FUEGO RFC-1351.

Informacione teknike

Modeli:

FUEGO

Kategoria:

Makine Qethese

Kodi:

RFC-1351

Me korent ose bateri alkaline:

Korent / Bateri

Mund të përdoret pa qenë e lidhur me korent:

PO

Kokë e ndërrueshme:

PO

Koha që mund të përdoret pa u vendosur në korent:

45 min

Kokë që mund të lahet me ujë të rrjedhshëm:

-

Koka që përshtatet sipas formës së fytyrës:

JO

Indikator që tregon karikimin:

PO

Nr. i opsioneve për gjatësi të ndryshme floku:

-

Gjatësia midis niveleve të ndryshme të prerjes: 3- 12 mm
Gjerësia e kreherit prerës:

-

Nr. i kreherave:

-
Furcë pastrimi:

-

Garancia:

12 muaj