Makine Qethese ROWENTA TN1400F0/1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Makine Qethese ROWENTA TN1400F0/1

Available:Në gjëndje
4,590 Lek
Image
Secure

Makine Qethese ROWENTA TN1400F0/1

 • Makine Qethese ROWENTA TN1400F0/1 nje makine me prerese çeliku dhe inoksi me nje kualitet te larte rregullon floket sipas deshires tuaj fale prerjes precize me gjatesi nga 1 deri ne 30mm.
 • Ngarkohet me ane te energjise elektrike perreth 8 ore dhe mund ta perdorni edhe pa tel rreth 40 minuta. 
 • Tehet janë ndërtuar nga inoksi me cilësi të lartë, për efikasitet të përsosur të prerjes. 
 • Dy krehërit me gjatësi të rregullueshme ju ofrojnë 19 gjatësi të ndryshme të prerjes nga 1 deri në 30 mm.
 • Thjesht zgjidhni prerjen e dëshiruar për rezultate të përsosura vetem me Makine Qethese ROWENTA TN1400F0/1.

Informacione teknike

Modeli:

ROWENTA

Kategoria:

Makine Qethese

Kodi:

TN1400F0/1

Me korent ose bateri alkaline:

Me korent

Mund të përdoret pa qenë e lidhur me korent:

PO

Kokë e ndërrueshme:

JO

Koha që mund të përdoret pa u vendosur në korent:

40 min

Kokë që mund të lahet me ujë të rrjedhshëm:

JO

Koka që përshtatet sipas formës së fytyrës:

JO

Indikator që tregon karikimin:

PO

Nr. i opsioneve për gjatësi të ndryshme floku:

19

Gjatësia midis niveleve të ndryshme të prerjes: 3-30 mm
Gjerësia e kreherit prerës:

JO

Nr. i kreherave:

2
Furcë pastrimi:

PO

Garancia:

2 vite

Makine Qethese ROWENTA TN1400F0/1

 • Makine Qethese ROWENTA TN1400F0/1 nje makine me prerese çeliku dhe inoksi me nje kualitet te larte rregullon floket sipas deshires tuaj fale prerjes precize me gjatesi nga 1 deri ne 30mm.
 • Ngarkohet me ane te energjise elektrike perreth 8 ore dhe mund ta perdorni edhe pa tel rreth 40 minuta. 
 • Tehet janë ndërtuar nga inoksi me cilësi të lartë, për efikasitet të përsosur të prerjes. 
 • Dy krehërit me gjatësi të rregullueshme ju ofrojnë 19 gjatësi të ndryshme të prerjes nga 1 deri në 30 mm.
 • Thjesht zgjidhni prerjen e dëshiruar për rezultate të përsosura vetem me Makine Qethese ROWENTA TN1400F0/1.

Informacione teknike

Modeli:

ROWENTA

Kategoria:

Makine Qethese

Kodi:

TN1400F0/1

Me korent ose bateri alkaline:

Me korent

Mund të përdoret pa qenë e lidhur me korent:

PO

Kokë e ndërrueshme:

JO

Koha që mund të përdoret pa u vendosur në korent:

40 min

Kokë që mund të lahet me ujë të rrjedhshëm:

JO

Koka që përshtatet sipas formës së fytyrës:

JO

Indikator që tregon karikimin:

PO

Nr. i opsioneve për gjatësi të ndryshme floku:

19

Gjatësia midis niveleve të ndryshme të prerjes: 3-30 mm
Gjerësia e kreherit prerës:

JO

Nr. i kreherave:

2
Furcë pastrimi:

PO

Garancia:

2 vite