Makine Qethese FIRST AUSTRIA FA-5674-4
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Makine Qethese FIRST AUSTRIA FA-5674-4

Available:Në gjëndje
1,790 Lek
Image
Secure

Makine Qethese FIRST AUSTRIA FA-5674-4

 • Tehe te qendrueshme inox, celiku- Brisku eshte i pajisur me tehe çeliku inox te mprehta qe ofrojne saktesine me te larte te prerjes, ato nuk terhiqen dhe çdo goditje rruhet me saktesi pa lene asnje fije floku.
 • Prerje fine me mikro rregullim- 5 nivele te mikro-rregullimit lejojne kalime me te buta pa shkalle! Kjo ndihmon veçanërisht kur rruani mjekren, mustaqet ose bordet, te cilat do te duken gjithmonë te rregullta 
 • Prerja e mjekres- Ju gjithashtu mund te rruani mjekren, mustaqet dhe bustin tuaj me Makine Qethese FIRST AUSTRIA FA-5674-4. Fale fuqise se larte, mund te trajtoje çdo mjeker.
 • Model egronomik- Makine Qethese FIRST AUSTRIA FA-5674-4 pershtatet ne menyre te perkryer ne dore, eshte relativisht e lehte per t'u perdorur. Puna me kete pajisje eshte nje kenaqesi, fale kabllos 170 cm te gjate mund te arrini ne çdo vend.
 • Aksesoret perfshires- Ne paketim perfshihen gershere, furçe, kreher dhe nje grup prej 4 kreherash me gjatesi prej: 3 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm

Informacione teknike

Modeli:

FIRST AUSTRIA

Kategoria:

Makine Qethese

Kodi:

FA-5674-4

Me korent ose bateri alkaline:

Me Korent 

Mund të përdoret pa qenë e lidhur me korent:

JO

Kokë e ndërrueshme:

JO

Koha që mund të përdoret pa u vendosur në korent:

-

Kokë që mund të lahet me ujë të rrjedhshëm:

PO

Koka që përshtatet sipas formës së fytyrës:

PO

Indikator që tregon karikimin:

-

Nr. i opsioneve për gjatësi të ndryshme floku:

4

Gjatësia midis niveleve të ndryshme të prerjes: 3 mm
Gjerësia e kreherit prerës:

3 / 6 / 9 / 12 mm

Nr. i kreherave:

4
Furcë pastrimi:

PO

Garancia:

12 muaj

Makine Qethese FIRST AUSTRIA FA-5674-4

 • Tehe te qendrueshme inox, celiku- Brisku eshte i pajisur me tehe çeliku inox te mprehta qe ofrojne saktesine me te larte te prerjes, ato nuk terhiqen dhe çdo goditje rruhet me saktesi pa lene asnje fije floku.
 • Prerje fine me mikro rregullim- 5 nivele te mikro-rregullimit lejojne kalime me te buta pa shkalle! Kjo ndihmon veçanërisht kur rruani mjekren, mustaqet ose bordet, te cilat do te duken gjithmonë te rregullta 
 • Prerja e mjekres- Ju gjithashtu mund te rruani mjekren, mustaqet dhe bustin tuaj me Makine Qethese FIRST AUSTRIA FA-5674-4. Fale fuqise se larte, mund te trajtoje çdo mjeker.
 • Model egronomik- Makine Qethese FIRST AUSTRIA FA-5674-4 pershtatet ne menyre te perkryer ne dore, eshte relativisht e lehte per t'u perdorur. Puna me kete pajisje eshte nje kenaqesi, fale kabllos 170 cm te gjate mund te arrini ne çdo vend.
 • Aksesoret perfshires- Ne paketim perfshihen gershere, furçe, kreher dhe nje grup prej 4 kreherash me gjatesi prej: 3 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm

Informacione teknike

Modeli:

FIRST AUSTRIA

Kategoria:

Makine Qethese

Kodi:

FA-5674-4

Me korent ose bateri alkaline:

Me Korent 

Mund të përdoret pa qenë e lidhur me korent:

JO

Kokë e ndërrueshme:

JO

Koha që mund të përdoret pa u vendosur në korent:

-

Kokë që mund të lahet me ujë të rrjedhshëm:

PO

Koka që përshtatet sipas formës së fytyrës:

PO

Indikator që tregon karikimin:

-

Nr. i opsioneve për gjatësi të ndryshme floku:

4

Gjatësia midis niveleve të ndryshme të prerjes: 3 mm
Gjerësia e kreherit prerës:

3 / 6 / 9 / 12 mm

Nr. i kreherave:

4
Furcë pastrimi:

PO

Garancia:

12 muaj