Lubrifikues zinxhiresh LOCTITE LB 8001, 400ml


Cmimi:
Sale priceLek 3,100

Përshkrimi i produktit

LOCTITE
LB 8001
• Lubrifikant me bazë vaji
mineral me aftësi depërtuese,
I sprucueshëm.
• Vaj i lëngshëm
shumëpërdorimsh për
mikroorganizma.
• Depërton në zona
të paarritshme të
mekanizmave.
• Lubrifikon kanalet e
valvolave, kuzhinieta,
zinxhirët dhe tehët
prerës.

You may also like

Recently viewed