LOCTITE SF 7803, 400ml Spraj per mbrojtjen e siperfaqeve te metaleve


Cmimi:
Sale priceLek 1,850

Përshkrimi i produktit

LOCTITE SF 7803
Veshje mbrojtëse për
metale me sprucim.
• Veshje me efekt të
menjëhershëm, nuk
thahet.
• Siguron mbrojtje afatgjatë
ndaj korrozionit.
• Për hekur, çelik, fletë
çeliku, tubacione,
profile, makineri dhe
instalime që duhet të
mbahen në mjedis të
jashtëm.

You may also like

Recently viewed