LOCTITE SF 7800, 400ml Spaj zinku mbrojtes ndaj korrozionit


Cmimi:
Sale priceLek 2,350

Përshkrimi i produktit

LOCTITE SF 7800
Spruco zinku
• Mbrojtje e shkëlqyer
ndaj korrozionit katodik
në metale ferros.
• Risiguron mbrojtje për
pjesët e galvanizuara.
• Aplikime tipike:
Ripunim në pjesë
metalike pas saldimit.,
ofron mbrojtje afatgjatë
në lidhjet dhe
montimet metalike

You may also like

Recently viewed