LOCTITE SF 770, 10g Agjent clirues ndaj mykut


Cmimi:
Sale priceLek 2,600

Përshkrimi i produktit

FREKOTE 770 NC
• Kurim i shpejtë RT
• Me shumë shkëlqim
dhe shumë I
rrëshkitshëm
• Çliron shumicën e
polimereve

You may also like

Recently viewed