LOCTITE SF 7240, 90ml Aktivizues per ngjitjen ne siperfaqe metalike


Cmimi:
Sale priceLek 2,700

Përshkrimi i produktit

Përshpejton kurimin në
sipërfaqe pasive dhe
inaktive.
• Për ngjitje e pjesëve me
hapësira të mëdha midis
tyre.
• Për përdorim në
temperatura të ulëta.
(< 5°C)

You may also like

Recently viewed