LOCTITE SF 7100, 400ml Spraj identifikues per rrjedhjet e gazeve


Cmimi:
Sale priceLek 1,850

Përshkrimi i produktit

LOCTITE SF 7100
• Prodhon fllucka në vëndet ku
rrjedh.
• Për të gjitha gazet ddhe miksimet
e tyre përveç oksigjenit.
• Jo toksik dhe nuk merr flakë
• I përshtatshëm për materiale
hekuri, bakri dhe tubacione
plastike.

You may also like

Recently viewed