LOCTITE SF 7070, 400ml Pump Pastrues siperfaqe sgrasator


Cmimi:
Sale priceLek 2,700

Përshkrimi i produktit

LOCTITE SF 7070
• Patrues i përgjithshëm
shumëpërdorimsh me
bazë solventi.
• Mund të përdoret në
aplikime me sprucim
dhe pastrim me
zhytje në temperaturë
ambienti.
• Pastron vajrat special
me viskozitet të lartë.
• Nuk krijon thyerje,
plasaritje në shumicën
e pjesëve plastike.

You may also like

Recently viewed