LOCTITE SF 7039, 400ml Pastrues per kontakte elektrike


Cmimi:
Sale priceLek 2,250

Përshkrimi i produktit

LOCTITE SF 7039
• Për pastrimin e
kontakteve elektrike
të ekspozuar ndaj
lagështirës dhe
ndotjes.
• Nuk ka ndikim mbi
bojërat e përdorura
për izolim.
• Aplikime tipike:
Pastrim i kontakteve
elektrike, releve
dhe grupeve të
komandimit.

You may also like

Recently viewed