LOCTITE LB 8192, 400ml Lubrifikante


Cmimi:
Sale priceLek 4,350

Përshkrimi i produktit

LOCTITE
LB 8192
• Lubrifikant për
sipërfaqe metalike dhe
jo-metalike.
• Formon një sipërfaqe të
rrëshqitshme për lëvizje
të lirë.
• Parandalon akumulimin
e pluhurit dhe pisllëkut
Ofron mbrojtje ndaj
korrozionit.
• Për nastro
transportuese, kulisa
dhe kama.

You may also like

Recently viewed