LOCTITE LB 8150, 500G Spraj kundra korrozionit


Cmimi:
Sale priceLek 3,000

Përshkrimi i produktit

LOCTITE
LB 8150 kanoçe
LOCTITE LB 8151 aerosol
• Lubrifikant me bazë nafte
ngarkuar me grafit dhe grimca
metalike, me rezistencë të lartë
termike dhe për për përdorim në
aplikime të vështira.
• Shtresat nuk avullojnë ose
ngurtësohen në temperatura
ekstreme të larta ose të ulëta.
Për përdorim në montime deri
në 900°C.

You may also like

Recently viewed