LOCTITE LB 8102, 1l Graso per rezistence te larte termike


Cmimi:
Sale priceLek 6,800

Përshkrimi i produktit

LOCTITE
LB 8102
• Graso për përdorim në
temperatura të larta.
• Parandalon dëmtimet nga
veshja dhe korrozioni.
• I përshtatshëm në mjedise me
kushte lagështire.
• Rezistent ndaj ngarkesave të
rënda në shpejtësi mesatare
dhe të larta.
• Lubrifikon kuzhinieta sferike
dhe role, ingranazhet e hapura
dhe kulisat.

You may also like

Recently viewed