LOCTITE LB 8101, 400ml Lubrifikues per ingranazhe
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LOCTITE LB 8101, 400ml Lubrifikues per ingranazhe

Available:Në gjëndje
2,350 Lek
Image
Secure
LOCTITE
LB 8101
• Për lubrifikim zinxhirësh.
• Graso ngjitëse për mekanizma
mekanike të hapura me cilësi
anticentrifugimi.
• Rezistent ndaj ujit.
• Ofron rezistencë të lartë ndaj
presionit dhe dëmtimeve nga
veshja.
• Lubrifikon zinxhirët,
ingranazhet e hapura
dhe vidat.
LOCTITE
LB 8101
• Për lubrifikim zinxhirësh.
• Graso ngjitëse për mekanizma
mekanike të hapura me cilësi
anticentrifugimi.
• Rezistent ndaj ujit.
• Ofron rezistencë të lartë ndaj
presionit dhe dëmtimeve nga
veshja.
• Lubrifikon zinxhirët,
ingranazhet e hapura
dhe vidat.