LOCTITE LB 8023, 453g Lubrifikues anti korrozionit


Cmimi:
Sale priceLek 7,900

Përshkrimi i produktit

LOCTITE
LB 8023 për
aplikime me furçë
• Pa metal
• Formuluar për të mbrojtur
montimet e ekspozuara direkt
ose indirekt ndaj ujit dhe ujit të
kripur, ky produkt anti-gërvishtje
vepron veçanërisht mirë në
ambiente me shumë lagështirë.
• Lubrifikon në mënyrë të
shkëlqyer, produkti I reziston
larjes me ujë dhe parandalon
korrozionin e galvanizuar.
Aprovuar nga ABS.

You may also like

Recently viewed