LOCTITE LB 8011, 400ml Lubrifikues zinxhiresh


Cmimi:
Sale priceLek 2,850

Përshkrimi i produktit

LOCTITE
LB 8011
• Lubrifikant në formë
spruco me bazë vaji për
zinxhirë, për përdorim
në temperatura të larta.
• Rezistenca ndaj
oksidimit zgjat jetën e
lubrifikantit.
• Lubrifikon ekanizma të
hapur, shirita, nastro
dhe zinxhirë deri në
temperatura + 250°C

You may also like

Recently viewed