LOCTITE LB 8005, 400ml
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

LOCTITE LB 8005, 400ml

Available:Në gjëndje
1,350 Lek
Image
Secure
LOCTITE SF 8005
Për veshje shiritësh
dhe nastrosh.
• Parandalon rrëshqitjen.
• Rrit fërkimin në të
gjitha tipat e shiritëve
dhe nastrove.
• Shton jetëgjatësinë e
shiritëve dhe nastrove.
LOCTITE SF 8005
Për veshje shiritësh
dhe nastrosh.
• Parandalon rrëshqitjen.
• Rrit fërkimin në të
gjitha tipat e shiritëve
dhe nastrove.
• Shton jetëgjatësinë e
shiritëve dhe nastrove.