LOCTITE EA 3479 500g Stuko Riparues me baze metalike


Cmimi:
Sale priceLek 8,700

Përshkrimi i produktit

LOCTITE
EA 3479
• Rindërton, riparon
pjesë metalike të
veshura që I nënshtrohen
aplikimeve
në temperatura të
larta gjatë përdorimit.
Ngjitës epoksidi me dy
komponent të përforcuar
me pluhur alumini,
që nuk kullon.
Përzihet lehtësisht dhe
modelohet për të krijuar
forma të ndryshme sipas
dëshirës. Polimerizon
/ kuron duke lënë si
përfundim një sipërfaqe
antindryshk të ngjashëm
me aluminin.

You may also like

Recently viewed