LOCTITE 648, 50ML Bllokues per ciftezime cilindrike


Cmimi:
Sale priceLek 3,700

Përshkrimi i produktit

LOCTITE
648
• Rezistente ndaj temperaturave
të larta.
• Ngjit dhe në prani të ndotësve
si vajrat industrial.
• Rezistencë e lartë kur
aplikohet në metale, përfshirë
këtu dhe mbetjet e tyre pasive
(p.sh. Çelik inoks)
• Ideal për bllokimin e pjesëve
me ose pa interferencë.

You may also like

Recently viewed