LOCTITE 641, 50ml Bllokues per ciftezime cilindrike
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LOCTITE 641, 50ml Bllokues per ciftezime cilindrike

Available:Në gjëndje
3,700 Lek
Image
Secure
LOCTITE
641
• Ideal për pjesët që kanë
nevojë për çmontim të
mëvonshëm. P.sh. Për
mbajtjen e kuzhinetave në
boshte dhe mbajtëse.
LOCTITE
641
• Ideal për pjesët që kanë
nevojë për çmontim të
mëvonshëm. P.sh. Për
mbajtjen e kuzhinetave në
boshte dhe mbajtëse.