LOCTITE 638, 50ml Bllokues per ciftezime cilindrike


Cmimi:
Sale priceLek 3,700

Përshkrimi i produktit

LOCTITE
638
• Rezistente ndaj temperaturave
të larta.
• Ngjit dhe në prezencën e
ndotësve si vajrat industial.
• I shkëlqyer për aplikime në
metale dhe në substraktet e
tyre pasive si çeliku inoks.
• Ideal për boshtet e
transmisionit, marshet,
ingranazhet dhe pjesë të tjera
të ngjashme cilindrike.

You may also like

Recently viewed