LOCTITE 620, 50ml Bllokues per ciftezime cilindrike


Cmimi:
Sale priceLek 3,850

Përshkrimi i produktit

LOCTITE
620
• Rezistente ndaj temperaturave
të larta.
• Ideal për bllokimin e kunjave
gjatë montimeve me
temperaturë të lartë, për
manikotat e pompave dhe
kuzhinjetat me trasmetim
automatik

You may also like

Recently viewed