LOCTITE 574, 50ml Guarnicion I lengshem


Cmimi:
Sale priceLek 3,200

Përshkrimi i produktit

LOCTITE
574
• Ideal për përdorim
në pjesë metalike të
ngurta, p.sh. Elementë
prej metali dhe pjesët
e pompave.

You may also like

Recently viewed