LOCTITE 542, 50ml Izolues per elemente te filetuar


Cmimi:
Sale priceLek 2,900

Përshkrimi i produktit

LOCTITE
542
• Ideal për elementë të filetuar
hidraulik dhe pneumatik.

You may also like

Recently viewed