LOCTITE 290 50ml


Cmimi:
Sale priceLek 5,000

Përshkrimi i produktit

Ideal për elemntët e filetuar
të shtrënguar si vidat e
instrumenteve, lidhësve
elektrik dhe vidave të
vendosura.

You may also like

Recently viewed