LOCTITE 2701 50ML
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LOCTITE 2701 50ML

Available:Në gjëndje
3,850 Lek
Image
Secure
Produkt avangard për sigurinë
dhe shëndetin.
• Nuk përmban simbole rreziku
ose paralajmërime sigurie.
• Fleta e të dhënave të sigurisë
materiale është „Në të
bardhë” - asnjë tregues në
seksionet 2, 3,15 dhe 16
të MSDS-së sipas (EC) Nr.
1907/2006 ISO 11014-1
• Rezistencë e shkëlqyer kimike
dhe termike
• Për t’u përdorur në rastet
kur mirëmbajtja nuk kërkon
çmontime periodike me mjete
manuale për servis.
Produkt avangard për sigurinë
dhe shëndetin.
• Nuk përmban simbole rreziku
ose paralajmërime sigurie.
• Fleta e të dhënave të sigurisë
materiale është „Në të
bardhë” - asnjë tregues në
seksionet 2, 3,15 dhe 16
të MSDS-së sipas (EC) Nr.
1907/2006 ISO 11014-1
• Rezistencë e shkëlqyer kimike
dhe termike
• Për t’u përdorur në rastet
kur mirëmbajtja nuk kërkon
çmontime periodike me mjete
manuale për servis.