LAVATRICE SAMSUNG 7KG WW71T301MWW-LE
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LAVATRICE SAMSUNG 7KG WW71T301MWW-LE

Available:Në gjëndje
52,999 Lek
Image
Secure
LAVATRICE SAMSUNG WW71T301MWW-LE
 • Quick Wash- Pastroni shpejt rrobat e ndotura lehtë dhe me efikasitet. Programi Quick Wash mund të marrë larje të vogla* të pastra në vetëm 18 minuta**. Pra, kur jeni me nxitim, ose dëshironi të mbani rrobat tuaja të preferuara të pastra ose të shmangni një grumbull të madh rrobash për të larë, atëherë mund të merrni rezultate të shkëlqyera*** dhe të kurseni kohë.
 • Drum Clean- Mbajeni pjesën e brendshme të lavatriçes të pastër dhe higjienike, duke qenë miqësor për mjedisin dhe duke kursyer para. Drum Clean heq mbetje detergjenti dhe papastërtitë nga pjesa e brendshme e kazanit. Nuk ju nevojiten kimikate të ashpër ose të kushtueshme, sepse ajo përdor një kombinim të njomjes, pulsimit dhe rrotullimit me shpejtësi të lartë.
 • Delay End- Shmangni lënien e rrobave të njoma në lavatriçe për shumë kohe, që ato të mos mbajnë erë myku. Veçoria Delay End ju lejon të caktoni paraprakisht një cikël larjeje që të përfundojë deri 24 orë më vonë. Kjo do të thotë se mund të nisni larjen natën, por ta caktoni që të përfundojë kur të ktheheni nga puna, që rrobat të kenë aromë të freskët.

Informacione Teknike

Marka:

SAMSUNG

Kodi:

WW71T301MWW-LE

Paneli i kontrollit:

Elektronik / Mekanik

Lloji:

Larese

Lloji i centrifuges:

E perzgjedhshme

Klasa e energjise:

A+++

Performanca ne larje:

A

Performanca ne tharje:

-

Kapaciteti i larjes:

7 kg

Kapaciteti i tharjes:

JO

Teknologji larje:

Aqua Fusion

Numri i programeve te larjes:

15

Numri i programeve te tharjes:

JO

Lloji i deres:

Hyrje nga perpara

Kendi i hapjes se deres:

135

Permasat e deres:

30 cm

Lloji i motorit:

Dixhital Inverter

Menyra e larjes se rrobave:

Active Water

Menyra e tharjes se rrobave:

JO

Materiali/ Ngjyra:

E bardhe/ dera e bardhe

Garancia:

2 vite

 

Permasat

Gjeresia (cm):

60 cm

Lartesia (cm):

85 cm 

Thellesia (cm):

50 cm


LAVATRICE SAMSUNG WW71T301MWW-LE
 • Quick Wash- Pastroni shpejt rrobat e ndotura lehtë dhe me efikasitet. Programi Quick Wash mund të marrë larje të vogla* të pastra në vetëm 18 minuta**. Pra, kur jeni me nxitim, ose dëshironi të mbani rrobat tuaja të preferuara të pastra ose të shmangni një grumbull të madh rrobash për të larë, atëherë mund të merrni rezultate të shkëlqyera*** dhe të kurseni kohë.
 • Drum Clean- Mbajeni pjesën e brendshme të lavatriçes të pastër dhe higjienike, duke qenë miqësor për mjedisin dhe duke kursyer para. Drum Clean heq mbetje detergjenti dhe papastërtitë nga pjesa e brendshme e kazanit. Nuk ju nevojiten kimikate të ashpër ose të kushtueshme, sepse ajo përdor një kombinim të njomjes, pulsimit dhe rrotullimit me shpejtësi të lartë.
 • Delay End- Shmangni lënien e rrobave të njoma në lavatriçe për shumë kohe, që ato të mos mbajnë erë myku. Veçoria Delay End ju lejon të caktoni paraprakisht një cikël larjeje që të përfundojë deri 24 orë më vonë. Kjo do të thotë se mund të nisni larjen natën, por ta caktoni që të përfundojë kur të ktheheni nga puna, që rrobat të kenë aromë të freskët.

Informacione Teknike

Marka:

SAMSUNG

Kodi:

WW71T301MWW-LE

Paneli i kontrollit:

Elektronik / Mekanik

Lloji:

Larese

Lloji i centrifuges:

E perzgjedhshme

Klasa e energjise:

A+++

Performanca ne larje:

A

Performanca ne tharje:

-

Kapaciteti i larjes:

7 kg

Kapaciteti i tharjes:

JO

Teknologji larje:

Aqua Fusion

Numri i programeve te larjes:

15

Numri i programeve te tharjes:

JO

Lloji i deres:

Hyrje nga perpara

Kendi i hapjes se deres:

135

Permasat e deres:

30 cm

Lloji i motorit:

Dixhital Inverter

Menyra e larjes se rrobave:

Active Water

Menyra e tharjes se rrobave:

JO

Materiali/ Ngjyra:

E bardhe/ dera e bardhe

Garancia:

2 vite

 

Permasat

Gjeresia (cm):

60 cm

Lartesia (cm):

85 cm 

Thellesia (cm):

50 cm