LAVATRICE SAMSUNG 7KG WW70K44305W/LE
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LAVATRICE SAMSUNG 7KG WW70K44305W/LE

Available:Në gjëndje
64,990 Lek
Image
Secure
LAVATRICE SAMSUNG 7KG WW70K44305W/LE
 • Keni harruar bluzën? Funksioni Add Wash ju mundëson të shtoni lehtë dhe shpejt rrobat e harruara pas fillimit të ciklit të punës. Gjithashtu mund të fusni thjesht rrobat e lara me dorë që dëshironi vetëm t’i shpëlani ose t’i shtrydhni me centrifugim.
 • Motori me inverter digjital mundëson efikasitet energjik të jashtëzakonshëm, zhurmë minimale dhe punë afatgjatë. Konsumon më pak energji elektrike se motori universal dhe mundëson qëndrueshmëri të shkëlqyer.
 • Dera me ndriçim kristali, me ngjyrë të bardhë të lehtë ose të kaltër oqeanike, ofron një përjetim mjaft estetik.
 • Dizajni “spirale e lehtë” unik i kazanit diamant me forma të lëmuara me pamje diamanti është shumë i përshtatshëm për larjen e ndjeshme të rrobave. Vrimat e tij për derdhjen e ujit gjithashtu mbrojnë materialet sepse ndalojnë ngecjen e rrobave.
 • Kontroll Smart, sistemi automatik i analizimit të gabimeve, zbulon dhe vërteton problemet dhe ofron zgjidhje të thjeshta për mënjanimin e tyre me anë të aplikacionit për smartphone. Pra, do të kurseni kohë dhe do të shmangni shpenzimet e angazhimit të servisit!


Informacione Teknike

Marka

SAMSUNG

Kodi 

WW70K44305W/LE

Paneli i kontrollit

Elektronik / Mekanik

Lloji 

Larese

Klasa e energjise

A+++

Kapaciteti i larjes

7 kg

Numri i programeve te larjes

14

Lloji i deres

Hyrje nga perpara

Lloji i centrifuges

E perzgjedhese

Menyra e larjes se rrobave

Standarte

Menyra e tharjes se rrobave

Standarte

Garancia 2 vite

 

Permasat

Gjeresia

60 cm

Lartesia

85 cm 

Thellesia

55 cm

LAVATRICE SAMSUNG 7KG WW70K44305W/LE
 • Keni harruar bluzën? Funksioni Add Wash ju mundëson të shtoni lehtë dhe shpejt rrobat e harruara pas fillimit të ciklit të punës. Gjithashtu mund të fusni thjesht rrobat e lara me dorë që dëshironi vetëm t’i shpëlani ose t’i shtrydhni me centrifugim.
 • Motori me inverter digjital mundëson efikasitet energjik të jashtëzakonshëm, zhurmë minimale dhe punë afatgjatë. Konsumon më pak energji elektrike se motori universal dhe mundëson qëndrueshmëri të shkëlqyer.
 • Dera me ndriçim kristali, me ngjyrë të bardhë të lehtë ose të kaltër oqeanike, ofron një përjetim mjaft estetik.
 • Dizajni “spirale e lehtë” unik i kazanit diamant me forma të lëmuara me pamje diamanti është shumë i përshtatshëm për larjen e ndjeshme të rrobave. Vrimat e tij për derdhjen e ujit gjithashtu mbrojnë materialet sepse ndalojnë ngecjen e rrobave.
 • Kontroll Smart, sistemi automatik i analizimit të gabimeve, zbulon dhe vërteton problemet dhe ofron zgjidhje të thjeshta për mënjanimin e tyre me anë të aplikacionit për smartphone. Pra, do të kurseni kohë dhe do të shmangni shpenzimet e angazhimit të servisit!


Informacione Teknike

Marka

SAMSUNG

Kodi 

WW70K44305W/LE

Paneli i kontrollit

Elektronik / Mekanik

Lloji 

Larese

Klasa e energjise

A+++

Kapaciteti i larjes

7 kg

Numri i programeve te larjes

14

Lloji i deres

Hyrje nga perpara

Lloji i centrifuges

E perzgjedhese

Menyra e larjes se rrobave

Standarte

Menyra e tharjes se rrobave

Standarte

Garancia 2 vite

 

Permasat

Gjeresia

60 cm

Lartesia

85 cm 

Thellesia

55 cm