Lavatrice Lg F4WN207N3E
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Lavatrice Lg F4WN207N3E

Available:Në gjëndje
59,990 Lek
Image
Secure

Lavatrice me Tekonologjinë AI DD, 7 kg, 1400 rpm, Klasi i Energjisë D

 • AI DD: Kujdes Inteligjent për 18% mbrojtje më të mirë të rrobave. AI DD ofron lëvizjen optimale të daulles gjatë larjes për të mbajtur rrobat tuaja të mbrojtura.
 • Tehe çeliku inox: Higjiena më e mirë. Tehu i çelikut ndihmon në mirëmbajtjen e higjienës brenda tamburit të makinës larëse dhe mbron pëlhurën nga dëmtimi.
 • Dizajni: Ekran më i madh dhe më i qartë për kontroll më të lehtë
 • "Ndalo dhe shto artikullin": të lejon të shtosh artikuj pa pritur që programi i larjes të përfundojë. Thjesht shtypni 'Pause' dhe prisni që programi të ndalet, pastaj shtoni sendet tuaja.
Paneli i kontrollit: Elektronik / Mekanik
Lloji i centrifuges: E perzgjedhshme
Teknologji larje: TurboWash
Klasa e energjise: A+++ -30%
Performanca ne tharje: JO
Performanca ne larje: A
Permasat e deres: 30 cm
Kendi i hapjes se deres: 150


Lloji i motorrit: DIRECT DRIVE
Menyra e tharjes se rrobave: JO
Menyra e larjes se rrobave: Turbo Wash
Niveli i zhurmes ne (dBa): 55 / 74
MARKA: LG
Gjeresia: 60
Lartesia: 85
Thellesia: 57
Numri i xhirove te centrifugimit: 1400 rpm
Kapaciteti thares: JO
Kapaciteti Lares: 7 Kg
Numri i programeve te larjes: 14
Numri i programeve te tharjes: JO
Kategoria: LARESE
Lloji i deres: Hyrje nga perpara


Ngjyra: E bardhe
Ngjyra e deres: E bardhe
Permasat neto(cm): 60 x 85 x 57
Lloji: LARESE

GARANCIA NORMALE: 24

Lavatrice me Tekonologjinë AI DD, 7 kg, 1400 rpm, Klasi i Energjisë D

 • AI DD: Kujdes Inteligjent për 18% mbrojtje më të mirë të rrobave. AI DD ofron lëvizjen optimale të daulles gjatë larjes për të mbajtur rrobat tuaja të mbrojtura.
 • Tehe çeliku inox: Higjiena më e mirë. Tehu i çelikut ndihmon në mirëmbajtjen e higjienës brenda tamburit të makinës larëse dhe mbron pëlhurën nga dëmtimi.
 • Dizajni: Ekran më i madh dhe më i qartë për kontroll më të lehtë
 • "Ndalo dhe shto artikullin": të lejon të shtosh artikuj pa pritur që programi i larjes të përfundojë. Thjesht shtypni 'Pause' dhe prisni që programi të ndalet, pastaj shtoni sendet tuaja.
Paneli i kontrollit: Elektronik / Mekanik
Lloji i centrifuges: E perzgjedhshme
Teknologji larje: TurboWash
Klasa e energjise: A+++ -30%
Performanca ne tharje: JO
Performanca ne larje: A
Permasat e deres: 30 cm
Kendi i hapjes se deres: 150


Lloji i motorrit: DIRECT DRIVE
Menyra e tharjes se rrobave: JO
Menyra e larjes se rrobave: Turbo Wash
Niveli i zhurmes ne (dBa): 55 / 74
MARKA: LG
Gjeresia: 60
Lartesia: 85
Thellesia: 57
Numri i xhirove te centrifugimit: 1400 rpm
Kapaciteti thares: JO
Kapaciteti Lares: 7 Kg
Numri i programeve te larjes: 14
Numri i programeve te tharjes: JO
Kategoria: LARESE
Lloji i deres: Hyrje nga perpara


Ngjyra: E bardhe
Ngjyra e deres: E bardhe
Permasat neto(cm): 60 x 85 x 57
Lloji: LARESE

GARANCIA NORMALE: 24