Lavatrice Lg F2J5QN3W
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Lavatrice Lg F2J5QN3W

Available:Në gjëndje
56,990 Lek
Image
Secure
Ngjyra: E BARDHE
Klasi I energjise: A+++
Kapaciteti: 7 KG
Niveli I zhurmes me uje: 55dB
Niveli I zhurmes bosh: 73Db
Niveli i tharjes: A
Konsumi: 121kw/vit
Lloji I motorrit: Inverter Direct Drive
Numri I xhirove: 1400rpm
Numri I programeve: 14 programe

 

Karakteristikat:

 

 • Sistemi 6 motion drive(6 programe te nderthurura ne 1,shtrydhja,

larja,shkarkimi I ujit etj)

 • Funksion pause per ndalimin e larjes gjate procesit.
 • Display elektronik te jashtem per komandimin e temperatures

dhe xhirove.

 • Optimal washs
 • Smart diagnosis
Ngjyra: E BARDHE
Klasi I energjise: A+++
Kapaciteti: 7 KG
Niveli I zhurmes me uje: 55dB
Niveli I zhurmes bosh: 73Db
Niveli i tharjes: A
Konsumi: 121kw/vit
Lloji I motorrit: Inverter Direct Drive
Numri I xhirove: 1400rpm
Numri I programeve: 14 programe

 

Karakteristikat:

 

 • Sistemi 6 motion drive(6 programe te nderthurura ne 1,shtrydhja,

larja,shkarkimi I ujit etj)

 • Funksion pause per ndalimin e larjes gjate procesit.
 • Display elektronik te jashtem per komandimin e temperatures

dhe xhirove.

 • Optimal washs
 • Smart diagnosis