LAVATRICE LG 8KG F4WN408N0
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LAVATRICE LG 8KG F4WN408N0

Available:Në gjëndje
79,990 Lek
Image
Secure

LAVATRICE LG 8KG F4WN408N0

 • 6 Motion DD: Larje optimale e pelhurave. Zgjidhni nje program lares dhe pjesen tjeter ia lini teknologjise 6 Motion Direct Drive, e cila rrotullon daullen e makines larese ne drejtime te ndryshme, duke siguruar pelhuren me kujdesin e duhur dhe rrobat me nje pasterti te jashtezakonshme.
 • AI DD: Kujdes Inteligjent per 18% mbrojtje me te mire te rrobave. AI DD ofron levizjen optimale te daulles gjate larjes per te mbajtur rrobat tuaja te mbrojtura.
 • Zbuloni fuqine e pastrimit te avullit: Teknologjia LG Steam elimin eliminon 99.9% te alergjeneve qe mund te shkaktojne alergji ose probleme me frymemarrjen.
 • Eficenca energjitike: 40% me eficente se klasa D.
 • Wi-Fi, altoparlantët inteligjentë dhe sistem vetë-diagnostikimit.

Informacione Teknike

Marka

LG

Kodi 

F4WN408N0

Paneli i kontrollit

Elektronik / Mekanik

Lloji 

Larese

Lloji i deres

Hyrje nga perpara

Nderrimi i hapjes se deres

PO

Lloji i centrifuges

Normale

Klasa e energjise

A+++

Kapaciteti i larjes

8 kg

Numri i programeve te larjes

14

Lloji i deres

Larje nga perpara

Lloji i centrifuges

E perzgjedhese

Menyra e larjes se rrobave

6 Motion

Niveli i zhurmes (dBa)

53/75

Garancia 2 vite

 

Permasat

Gjeresia

60 cm

Lartesia

85 cm 

Thellesia

56 cm

LAVATRICE LG 8KG F4WN408N0

 • 6 Motion DD: Larje optimale e pelhurave. Zgjidhni nje program lares dhe pjesen tjeter ia lini teknologjise 6 Motion Direct Drive, e cila rrotullon daullen e makines larese ne drejtime te ndryshme, duke siguruar pelhuren me kujdesin e duhur dhe rrobat me nje pasterti te jashtezakonshme.
 • AI DD: Kujdes Inteligjent per 18% mbrojtje me te mire te rrobave. AI DD ofron levizjen optimale te daulles gjate larjes per te mbajtur rrobat tuaja te mbrojtura.
 • Zbuloni fuqine e pastrimit te avullit: Teknologjia LG Steam elimin eliminon 99.9% te alergjeneve qe mund te shkaktojne alergji ose probleme me frymemarrjen.
 • Eficenca energjitike: 40% me eficente se klasa D.
 • Wi-Fi, altoparlantët inteligjentë dhe sistem vetë-diagnostikimit.

Informacione Teknike

Marka

LG

Kodi 

F4WN408N0

Paneli i kontrollit

Elektronik / Mekanik

Lloji 

Larese

Lloji i deres

Hyrje nga perpara

Nderrimi i hapjes se deres

PO

Lloji i centrifuges

Normale

Klasa e energjise

A+++

Kapaciteti i larjes

8 kg

Numri i programeve te larjes

14

Lloji i deres

Larje nga perpara

Lloji i centrifuges

E perzgjedhese

Menyra e larjes se rrobave

6 Motion

Niveli i zhurmes (dBa)

53/75

Garancia 2 vite

 

Permasat

Gjeresia

60 cm

Lartesia

85 cm 

Thellesia

56 cm