LAVATRICE LARESE THARESE SAMSUNG WD80T554DBW/S7
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LAVATRICE LARESE THARESE SAMSUNG WD80T554DBW/S7

Available:Në gjëndje
119,990 Lek
Image
Secure

LAVATRICE LARESE-THARESE SAMSUNG WD80T554DBW/S7

 • Add Wash™ -Nëse keni harruar të shtoni rrobat që duhet të lani, dera Add Wash™ ju lejon të shtoni thjesht dhe lehtë artikujt shtesë apo detergjent* pasi ka filluar cikli i larjes.
 • DRUM CLEAN + - Mbajeni derën dhe pjesën e brendshme të lavatriçes të pastër dhe higjienike. Drum Clean + heq papastërtitë dhe 99,9% të baktereve që shkaktojnë aroma të këqija nga kazani, pa përdorur detergjent të kushtueshëm.
 • FOLEJA STAYCLEAN - Ndaloni harxhimet e detergjentit dhe shmangni punën e lodhshme të pastrimit të folesë të detergjentit. Foleja StayClean garanton që më shumë detergjent të shpëlahet me një sistem shpëlarjeje me ujë të projektuar posaçërisht. 
 • Pastrim intensiv - BUBBLE SOAK - Funksioni Bubble Soak ndihmon në heqjen e një shumëllojshmërie njollash të forta, si gjaku, çaji, vera, grimi dhe bari.
 • ECO BUBBLE™ - Me teknologjinë Eco Bubble™ përfitoni pastrim efikas, edhe në temperatura të ulëta
 • 50% më pak kohë larjeje - QUICKDRIVE™ - Kur aktivizohet, QuickDrive™ e redukton kohën e larjes me deri 50%*. 
 • Performancë e qëndrueshme - 20 VJET GARANCI PËR MOTORIN
  Teknologjia e inverterit dixhital përdor magnete të fuqishme për një performancë më të qetë* dhe të fuqishme, por konsumon më pak energji se një motor universal. 
 • AI Control - Ai personalizon larjen duke kujtuar zakonet tuaja, duke sugjeruar ciklet dhe duke shfaqur informacionin në kohë. Aplikacioni SmartThings* ofron këshilla për ciklet, planifikimin dhe zgjidhjen e problemeve. Dhe zgjedh automatikisht ciklin e përkryer të tharjes

 

Informacione Teknike

Marka:

SAMSUNG

Kodi:

WD80T554DBW/S7

Paneli i kontrollit:

Digital/ AI Control

Lloji:

Larese-Tharese

Lloji i derës:

Hapje nga perpara

Ndërrim i hapjes së derës:

-

Lloji i centrifugës:

-

Teknologji larje:

Drum Clean

Teknologji me avull:

-

Klasa e energjisë:

E

Performanca në tharje:

B

Performanca në larje:

A

Lloji i rezistencës:


Lloji i motorrit:

Digital Inverter

Numri i xhirove të centrifugimit:

1400 rpm

Kapaciteti tharës:

5 kg

Kapaciteti Larës:

8 Kg

Numri i programeve të larjes:

15

Numri i programeve të tharjes:

15

Nr. i funksioneve:

14

Mënyra e larjes së rrobave:

Eco Gentle

Niveli i zhurmës në (dBa):

72

Mbrojtje nga fëmijët:

Po

Rregullimi automatik i ujit

Po

Ngjyra / Materiali:

E bardhe/ dere e zeze

Garancia:

2 vjet

 

Përmasat

Gjerësia (cm):

60 cm

Lartësia (cm):

85 cm 

Thellësia (cm):

60 cm

 

LAVATRICE LARESE-THARESE SAMSUNG WD80T554DBW/S7

 • Add Wash™ -Nëse keni harruar të shtoni rrobat që duhet të lani, dera Add Wash™ ju lejon të shtoni thjesht dhe lehtë artikujt shtesë apo detergjent* pasi ka filluar cikli i larjes.
 • DRUM CLEAN + - Mbajeni derën dhe pjesën e brendshme të lavatriçes të pastër dhe higjienike. Drum Clean + heq papastërtitë dhe 99,9% të baktereve që shkaktojnë aroma të këqija nga kazani, pa përdorur detergjent të kushtueshëm.
 • FOLEJA STAYCLEAN - Ndaloni harxhimet e detergjentit dhe shmangni punën e lodhshme të pastrimit të folesë të detergjentit. Foleja StayClean garanton që më shumë detergjent të shpëlahet me një sistem shpëlarjeje me ujë të projektuar posaçërisht. 
 • Pastrim intensiv - BUBBLE SOAK - Funksioni Bubble Soak ndihmon në heqjen e një shumëllojshmërie njollash të forta, si gjaku, çaji, vera, grimi dhe bari.
 • ECO BUBBLE™ - Me teknologjinë Eco Bubble™ përfitoni pastrim efikas, edhe në temperatura të ulëta
 • 50% më pak kohë larjeje - QUICKDRIVE™ - Kur aktivizohet, QuickDrive™ e redukton kohën e larjes me deri 50%*. 
 • Performancë e qëndrueshme - 20 VJET GARANCI PËR MOTORIN Teknologjia e inverterit dixhital përdor magnete të fuqishme për një performancë më të qetë* dhe të fuqishme, por konsumon më pak energji se një motor universal. 
 • AI Control - Ai personalizon larjen duke kujtuar zakonet tuaja, duke sugjeruar ciklet dhe duke shfaqur informacionin në kohë. Aplikacioni SmartThings* ofron këshilla për ciklet, planifikimin dhe zgjidhjen e problemeve. Dhe zgjedh automatikisht ciklin e përkryer të tharjes

 

Informacione Teknike

Marka:

SAMSUNG

Kodi:

WD80T554DBW/S7

Paneli i kontrollit:

Digital/ AI Control

Lloji:

Larese-Tharese

Lloji i derës:

Hapje nga perpara

Ndërrim i hapjes së derës:

-

Lloji i centrifugës:

-

Teknologji larje:

Drum Clean

Teknologji me avull:

-

Klasa e energjisë:

E

Performanca në tharje:

B

Performanca në larje:

A

Lloji i rezistencës:


Lloji i motorrit:

Digital Inverter

Numri i xhirove të centrifugimit:

1400 rpm

Kapaciteti tharës:

5 kg

Kapaciteti Larës:

8 Kg

Numri i programeve të larjes:

15

Numri i programeve të tharjes:

15

Nr. i funksioneve:

14

Mënyra e larjes së rrobave:

Eco Gentle

Niveli i zhurmës në (dBa):

72

Mbrojtje nga fëmijët:

Po

Rregullimi automatik i ujit

Po

Ngjyra / Materiali:

E bardhe/ dere e zeze

Garancia:

2 vjet

 

Përmasat

Gjerësia (cm):

60 cm

Lartësia (cm):

85 cm 

Thellësia (cm):

60 cm