Lavatrice Larese-Tharese Beko HTV 8736 XC0M
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Lavatrice Larese-Tharese Beko HTV 8736 XC0M

Available:Në gjëndje
74,990 Lek
Image
Secure

Larese Tharese me Tekonologjine ProSmart Inverter, 8/5 kg, 1400 rpm, Klasi i Energjise A

 • Woolmark: Programi i kujdesit për veshjet e leshit. Nuk duhet të shqetësoheni më nëse rrobat tuaja të lëhta të leshit do të mblidhen osë dëmtohen në lavatriçe.
 • ProSmart Motor inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët.
 • Wash & Wear: 1 kg lavanderi, gati për tu veshur në 1 orë.
 • Hygiene+ Wash & Dry: Rezultate maksimale higjenike në çdo temperaturë.
 • Programi Drum Clean +: Daulle e pastër dhe e freskët.
 • AquaWave: Lëvizje si valë për trajtim më të butë dhe efekt larje më të mirë.
Permasat neto(cm): 60 x 84 x 59
Lloji:

LARESE THARESE

Teknologji larje: SteamCure
Klasa e energjise: A
Performanca ne tharje: A
Performanca ne larje: A
Lloji i motorrit: INVERTER PRO SMART
Menyra e tharjes se rrobave: ME KONDESIM
Menyra e larjes se rrobave: AquaWave
Niveli i zhurmes ne (dBa): 57 / 77
Ngjyra: Gri
MARKA: BEKO
Gjeresia: 60
Lartesia: 84
Thellesia: 59
Numri i xhirove te centrifugimit: 1400 rpm
Kapaciteti thares: 5 Kg
Kapaciteti Lares: 8 Kg
Numri i programeve te larjes: 10

Larese Tharese me Tekonologjine ProSmart Inverter, 8/5 kg, 1400 rpm, Klasi i Energjise A

 • Woolmark: Programi i kujdesit për veshjet e leshit. Nuk duhet të shqetësoheni më nëse rrobat tuaja të lëhta të leshit do të mblidhen osë dëmtohen në lavatriçe.
 • ProSmart Motor inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët.
 • Wash & Wear: 1 kg lavanderi, gati për tu veshur në 1 orë.
 • Hygiene+ Wash & Dry: Rezultate maksimale higjenike në çdo temperaturë.
 • Programi Drum Clean +: Daulle e pastër dhe e freskët.
 • AquaWave: Lëvizje si valë për trajtim më të butë dhe efekt larje më të mirë.
Permasat neto(cm): 60 x 84 x 59
Lloji:

LARESE THARESE

Teknologji larje: SteamCure
Klasa e energjise: A
Performanca ne tharje: A
Performanca ne larje: A
Lloji i motorrit: INVERTER PRO SMART
Menyra e tharjes se rrobave: ME KONDESIM
Menyra e larjes se rrobave: AquaWave
Niveli i zhurmes ne (dBa): 57 / 77
Ngjyra: Gri
MARKA: BEKO
Gjeresia: 60
Lartesia: 84
Thellesia: 59
Numri i xhirove te centrifugimit: 1400 rpm
Kapaciteti thares: 5 Kg
Kapaciteti Lares: 8 Kg
Numri i programeve te larjes: 10