Lavatrice larëse-tharëse


Cmimi:
Sale priceLek 139,999

Përshkrimi i produktit

Lloji: Larje dhe tharje
Lloji i Kontrollit: Elektronik
Lloji i ngarkimit: Përpara
Kapaciteti i larjes: 10 kg
Shpejtësia e rrotullimit: 1600
Kapaciteti i tharjes: 6 Kg
Numri i programeve të larjes: 12
Ngjyra: E bardhe
Përmasat (Gje x The x La): 600 x 850 x 605

You may also like

Recently viewed